Hatice Alime Hüma Hatun Anaokulu
Kurtşeyh Mahallesi Şehit Şevki Sakoğlu Caddesi Anaokulu Sokak No1 37700 Devrekani / KASTAMONU
instagram haticealimehumahatunanaokulu

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanında ulusal standartları Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden alanında fark yaratmış, eğitim kalitesiyle ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun programlar hazırlamak, sorun çözebilen, özgüveni yüksek, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, yaratıcı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, mutlu bireyler yetiştirerek, İlköğretime hazırlamak temel varlık sebebimizdir.

BAŞARILAR

Etwinning Patik Projesi altın meşale ödülü alarak yılın en iyi etwinning projesi seçilmiştir.

Ders Başlama: 09:00 Ders Bitiş : 14:00

İl Merkezine uzaklığı 32 km dir. İlçe Merkezine Uzaklığı 875 m. dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kurtşeyh Mahallesi Şehit Şevki Sakoğlu Caddesi Anaokulu Sokak No:1 37700 Devrekani / KASTAMONU

Etwinning Patik Projesi, Etwinning smile team, Benim Oyun Sandığım

instagram: haticealimehumahatunanaokulu